Menu

Lénárt Gitta

Élő aszalványok könyve

Könnyen elkészíthető receptekkel

2940 Ft

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek,…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

gasztronómia    aszalás    élő ételek

A nyerskonyha menükínálatában talán az aszalás útján készített ételek a legizgalmasabbak. Ez a titka azoknak a ropogós, ízes kekszeknek, kenyereknek, gyümölcs- és tortalapoknak, amelyeket kóstolva vacsoravendégeink hitetlenkedve kérdezik: ez tényleg nyers?

A legnagyobb sikert az aszalt és a friss zöldségek, gyümölcsök kombinációi aratják. Így született a nyers pizza, ahol a magokból és zöldségekből alkotott ropogós, fűszeres aszalt alapot különböző szószokkal, zöldséggel és magsajttal gazdagítjuk. Vendégeink körében biztos siker a nyers torta: az aszalt tortaalapból, krémes töltelékből és gyümölcsökből álló finomságokat a vonalaikat óvók is lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatják.

A konyhaművészetnek ebben az ágában a szakács kreativitása talán még hangsúlyosabban érvényesül. Lénárt Gitta kedvenc receptjei közül válogatott, új ötleteket adva a nyerskonyha kedvelőinek, a glutén-, szója- és állati termékektől mentes diétán élőknek, és mindenkinek, aki szereti az egészséges és finom ételeket!

 

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód