Menu

Eva Schiefer, Eva Maria Lipp

Házi készítésű tejtermékek

3995 Ft

Finomságok friss termelői tejből

A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb!

A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes…

Könyvespolcra teszem
Kosárba rakom

Kulcsszavak:

gasztronómia    élelmiszer    tej

Finomságok friss termelői tejből

A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb!

A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes tejtermékek otthoni készítéséhez.

A szerzők maguk is lelkes háziasszonyok, lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan készíthetünk friss termelői tejből mindenféle házi tejterméket.

A pontos leírások és a fotók garantálják a biztos sikert.

A tartalomból
Alapismeretek, Aludttej, joghurt és kefir, Túró és friss sajtok, Lágy- és keménysajtok, Vaj és író

 

A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került

Kedvezménykód